skip to Main Content

Tegelplinten voor uw vloer? Ga naar Tegelplinten.com

Tegelplinten bestellen voor een perfecte tegelvloer

Heeft u een mooie tegelvloer maar heeft u toch het gevoel dat er nog iets aan mist qua afwerking? Waarschijnlijk mist u dan tegelplinten. Tegelplinten zijn een must voor een mooie tegelvloer. Ze laten de onafgewerkte randen van uw vloer verdwijnen en zorgen er bovendien voor dat de ruimte in uw huis optisch groter lijkt. Of het nu gaat om de badkamer of een tegelvloer in de woonkamer, een tegelvloer met mooie plinten ziet er veel verzorgder uit. Tegelplinten bestellen is daarom iets dat wij mensen altijd aanraden.

Heeft u zelf uw tegelvloer gelegd? Wij maken mooie tegelplinten!

Als u zelf uw tegelvloer heeft gelegd en u wilt de vloer graag afwerken met plinten van de zelfde tegels, dan kunt u bij ons uw tegelplinten bestellen. Vaak is het zo dat doorgezaagde tegels een andere kern hebben dan de toplaag. Als u daar plinten van maakt ziet dat er niet zo fraai uit. Wij zagen uw tegels niet alleen perfect recht af, wij kunnen ze bovendien kleuren. Als u dat wilt kunnen wij de bovenrand zelfs een beetje afbollen voor een bijzonder effect. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als een bedrijf uw vloer heeft gelegd en er nog wat tegels over zijn. Wij zagen ze graag voor u op maat tot prachtige tegelplinten!

Tegelplinten bestellen

Wilt u een paar prachtige tegelplinten laten maken van uw tegels? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in plinten gezaagd. De standaardhoogte is 7 cm, maar u kunt ook voor andere opties kiezen. Het zagen van tegelplinten hoeft helemaal niet duur te zijn! Onze prijzen zijn scherp, zelfs als u kiest voor een levering binnen 24 uur. Wilt u vaste klant worden? Dan krijgt u een vaste prijs op maat. Voor grotere partijen rekenen we bovendien staffelprijzen.

Wilt u meer weten? Vraag dan nu een offerte aan!

Back To Top