Wij leveren aan bedrijven in Nederland en België

Tegelplinten Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het zagen van tegelplinten? Bergen op Zoom is één van de plaatsen waar wij regelmatig tegels ophalen om te laten verzagen tot tegelplinten. Wij hebben de beschikking over een uitgebreide werkplaats met professionele diamantzagen waar wij snel en secuur uw tegels kunnen verzagen. Wij hebben inmiddels jaren
ervaring dus we kunnen u gegarandeerd helpen met het juiste advies,

Wij leveren tegelplinten en tegelstroken

Als u een mooie nieuwe tegelvloer heeft laten leggen en u wilt daar graag nog een paar mooie tegelplinten bij laten zagen, dan helpen wij u graag. Wij zijn gespecialiseerd in het netjes verzagen van tegels tot tegelplinten en tegelstroken. Wij leveren standaard maten, maar indien u dat wilt kunnen wij ook volledig op maat gezaagde tegelplinten of tegenstroken leveren. Tegelplinten worden bij ons standaard op 7 cm hoogte afgezaagd. Tegelstroken kunt u standaard laten verzagen in de maten 4, 7 en 10 cm of 5, 10, en 15 cm.

Tegelplinten van een uitstekende kwaliteit

De diamantzagen die gebruikt worden bij het zagen van uw tegelplinten zijn snel en secuur en dat betekent dat uw tegelplinten kaarsrecht worden afgezaagd. Blijkt tijdens het zagen dat uw tegels een andere kernkleur hebben dat de toplaag? Dan zorgen wij er voor dat de rand van de tegelplinten in exact dezelfde kleur wordt bijgekleurd. Wilt u graag een mooie facetrand of afgeronde kant laten aanbrengen op uw tegelplinten? Ook dat is bij ons mogelijk in onze werkplaats tegen een kleine meerprijs.

Haal- en brengservice Bergen om Zoom

Woont u in Bergen op Zoom en wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Wij halen uw tegels voor u op en leveren ze een week later netjes in tegelplinten of -stroken gezaagd weer bij u af, ook geheel . Handig als u geen tijd heeft om uw tegels bij ons langs te komen brengen of ze op te halen, of als u zelf geen vervoer heeft en toch graag uw tegels bij ons wilt laten zagen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en stroken
Tegelplinten en stroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking
Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice
Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN