skip to Main Content

Tegelplinten Baarle Nassau

Tegelplinten – Baarle Nassau

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het zagen van tegelstroken of tegelplinten? Baarle Nassau is onze vestigingsplaats en ook u helpen wij graag met het op maat zagen van uw tegels. Met een geavanceerde werkplaats en professionele diamantzagen zorgen wij er voor dat uw tegels strak worden afgezaagd tot tegelstroken of tegelplinten. De apparatuur heeft een grote zaagcapaciteit en dat betekent dat wij veel tegels kunnen zagen op een dag. Daarom betaalt u bij ons een aantrekkelijke prijs voor uw tegelplinten op maat.

Tegelplinten en tegelstroken van hoge kwaliteit

Wilt u graag uw tegelstroken of tegelplinten bij ons laten zagen uit uw eigen tegels, dan gebeurt dat in een uitstekende kwaliteit. Welke tegels u ook heeft, wij kunnen ze exact op maat zagen in een standaardmaat of een maat geheel naar uw eigen wens. Wilt u graag tegelplinten laten zagen, dan zagen wij die standaard in 7 cm. Tegelstroken zagen wij in de standaardmaten 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wilt u graag een andere maat, dan is dat geen probleem. Wel willen we dat graag van tevoren duidelijk afspreken.

Tegelstroken of tegelplinten laten zagen

Bent u woonachtig in Baarle Nassau en wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelstroken of tegelplinten? Wij verzorgen het graag! Onze geavanceerde diamantzagen kunnen elke tegel kaarsrecht op maat afzagen. Heeft u tegels die in de kern een andere kleur hebben dan de toplaag? Geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat uw tegelplinten in exact dezelfde kleur zijn bijgewerkt met een verbluffend resultaat. Wilt u graag uw tegelplinten laten zagen met een facetrand of afgeronde kant als extra afwerking? Ook dat regelen wij graag, tegen een kleine meerprijs.

Haal- en brengservice tegelplinten Baarle Nassau

Ook als u in Baarle Nassau woont hebben wij een haal- en brengservice. Dat betekent dat wij uw tegels ophalen op het moment dat het u uitkomt, en wij ze een week later weer netjes retour brengen, gezaagd in tegelplinten of tegelstroken. Ook al woont u in de buurt, het is handig als uw tegels kunnen worden opgehaald. Als u zelf echt geen tijd heeft bijvoorbeeld, of niet de beschikking heeft over eigen vervoer.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top