skip to Main Content

Tegelplinten Arnhem

Tegelplinten – Arnhem

Heeft u een prachtige tegelvloer liggen en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat de overgebleven tegels kan zagen in tegelplinten? Arnhem is één van de steden waar u gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice. Dat betekent dat wij uw tegels op komen halen en ze een week later keurig in tegelplinten gezaagd weer bij u afleveren, uiteraard ook geheel . Het zelf zagen van tegelplinten is geen gemakkelijke klus. Daarom kunt u beter kiezen voor een professioneel bedrijf. Met de diamantzagen die wij gebruiken is de klus zo geklaard en betaalt u een uitstekende prijs.

Laat uw tegels zagen tot mooie tegelplinten

Woont u in Arnhem en wilt u graag tegelplinten laten zagen, dan is tegelplinten.com inschakelen een uitstekend idee. Wij werken uitsluitend met zagen met diamantbladen en diamantknoppen dus u bent verzekerd van een uitstekend eindresultaat. Ook als u tegels heeft die in de kern een andere kleur hebben dan de toplaag kunnen wij prachtige tegelplinten leveren. Wij kleuren de randen perfect bij in exact de zelfde kleur als de toplaag. Wilt u graag een mooie facetrand laten aanbrengen op uw tegelplinten of een afgeronde kant? Geen enkel probleem, wij verzorgen het graag.

Tegelplinten en tegelstroken van uitstekende kwaliteit

Of u uw tegels u wilt laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken maakt voor ons niet zo veel uit. Wij kunnen iedere tegel netjes in de juiste maat zagen. Onze standaardmaat voor tegelplinten is 7 cm. Wilt u een iets hogere tegelplint? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Ook voor tegelstroken hebben wij een standaardmaat, maar ook daar kunt u natuurlijk van afwijken. De standaardmaat voor tegelstroken is een combinatiemaat van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wilt u graag een afwijkende maat laten zagen van uw tegels? Wij regelen het direct!

Haal- en brengservice tegelplinten Arnhem

Woont u in Arnhem en heeft u geen tijd of wellicht geen vervoer en kunt u daardoor uw tegels niet bij ons langsbrengen? Geen enkel probleem. Ook in Arnhem halen wij uw tegels graag voor u op. Uiterlijk een week later komen wij ze dan weer retour brengen, netjes in tegelplinten of tegelstroken gezaagd.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top