skip to Main Content

Tegelplinten Apeldoorn

Tegelplinten – Apeldoorn

Heeft u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer, badkamer of keuken en wilt u graag bijpassende tegelplinten? Apeldoorn is één van de plaatsen in Nederland waar wij een haal- en brengservice hanteren. Daarbij halen wij uw eigen tegels op om ze in tegelplinten te zagen. Een week later krijgt u ze dan ook weer thuisbezorgd. Het zelf zagen van tegelplinten is niet eenvoudig. Daarom is het handig om te kiezen voor een professional met geavanceerde apparatuur. Met de door ons gebruikte diamantzagen zagen wij in zeer korte tijd veel tegelplinten en daardoor kunnen wij de prijs zeer betaalbaar houden.

Tegelplinten van een perfecte kwaliteit

Wij hebben een goed uitgeruste werkplaats waarmee wij elke opdracht aankunnen. Daar staan uitsluitend zagen met diamantbladen en diamantknoppen en dat betekent dat we heel nauwkeurig kunnen werken. Welke soort tegel u ook laat zagen, ze zijn altijd netjes afgewerkt. Ook als u tegels aanlevert met een andere kleur in de kern kunnen wij dat bijkleuren in exact de zelfde kleur als de toplaag van uw tegels. Onze zagen kunnen zelfs facetranden of afgeronde kanten zagen aan uw tegelplinten.

Tegelplinten en tegelstroken

Heeft u een prachtige vloer laten leggen in uw woonkamer en wilt u daar graag bijpassende tegelplinten bij? Wilt u graag een badkamerwand van prachtige tegelstroken en wilt u uw bestaande wandtegels graag in stroken laten zagen? Wat uw wens ook is, wij staan direct voor u klaar om de klus te klaren. Uw tegelplinten of tegelstroken worden in standaardmaten gezaagd, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een maat naar uw eigen smaak. Tegelplinten worden standaard gezaagd op 7 cm. Bij tegelstroken kunt u kiezen uit 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm.

Haal- en brengservice in Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelstroken of tegelplinten? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij halen uw tegels op en komen ze uiterlijk een week later weer retour brengen, netjes gezaagd in tegelplinten of tegelstroken. Dat kan handig zijn als u geen tijd heeft uw tegels bij ons te komen brengen en uw tegelplinten of -stroken weer op te halen, of bijvoorbeeld als u niet beschikt over eigen vervoer.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top