skip to Main Content

Tegelplinten Amsterdam

Tegelplinten – Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verzagen van tegelstroken of tegelplinten? Amsterdam is één van de plaatsen waar wij tegels ophalen, om ze verzaagd in tegelplinten of tegelstroken weer netjes af te leveren. Met een professionele werkplaats met geavanceerde diamantzagen kunnen wij uw tegelplinten kaarsrecht en volledig op maat afzagen. Omdat onze zaagmachines een grote capaciteit hebben kunnen wij binnen korte tijd veel tegels verwerken en dat betekent dat wij uw tegelplinten tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

Tegelplinten en tegelstroken

Woont u in Amsterdam en wilt u uw tegels op maat laten zagen? Wij kunnen in de werkplaats uw tegels zowel tot tegelplinten als tegelstroken verzagen. Tegelplinten worden standaard in een maat van 7 cm gezaagd, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere maat voor uw tegelplinten. Wilt u uw tegels laten verzagen in tegelstroken, dan kunt u kiezen tussen de standaardmaten 4, 7 en 10 cm of de combinatie 5, 10 en 15 cm. Ook voor tegelstroken geldt dat ze in een andere dan de standaardmaat gezaagd kunnen worden.

Tegelplinten van uitstekende kwaliteit

Wilt u bij ons uw tegels laten verzagen tot tegelplinten? Welke tegels u ook aanlevert, wij zagen alle tegelplinten perfect op maat en kaarsrecht af. Daarmee ontvangt u tegelplinten van een hoge kwaliteit. Heeft u tegels aangeleverd die in de kern een andere kleur hebben dan de toplaag? Dan kleuren wij die in exact dezelfde kleur bij. Wilt u graag een extra mooi afgewerkte tegelplint ontvangen? Tegen een kleine meerprijs kunnen wij tevens uw tegelplinten met een afgeronde kant leveren of een mooie facetrand. Zo heeft u een prachtige tegelplint die perfect bij uw mooie tegelvloer past.

Haal- en brengservice tegelplinten Amsterdam

Woont u in Amsterdam? Dan kunt u profiteren van onze haal- en brengservice. Wij halen uw tegels bij u thuis op en komen ze maximaal zeven dagen later weer bij u afleveren, volledig op maat gezaagd in tegelplinten of tegelstroken. Heeft u geen eigen vervoer tot uw beschikking om uw tegels te vervoeren of heeft u simpelweg geen tijd om uw tegels bij ons langs te brengen om ze te laten verzagen? Neem dan contact met ons op en wij verzorgen onze haal- en brengservice ook voor u.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top