skip to Main Content

Tegelplinten Amersfoort

Tegelplinten – Amersfoort

Heeft u een prachtige tegelvloer en bent u op zoek naar een paar mooie bijpassende tegelplinten? Amersfoort is één van de steden in Nederland waar wij een haal- en brengservice hanteren voor tegelplinten die gemaakt zijn van uw eigen tegels. Heeft u nog een partij tegels liggen en wilt u daar tegelplinten van laten zagen? Wij regelen het graag voor u. Met een professionele werkplaats tot onze beschikking en professionele zagen met diamantbladen en diamantknoppen zagen wij uw tegels kaarsrecht in tegelplinten tegen een zeer betaalbare prijs.

Tegelplinten laten zagen? Een goed idee!

Heeft u een mooie tegelvloer laten leggen in uw woonkamer, keuken of badkamer? Dan wilt u natuurlijk dat die er zo mooi mogelijk uit ziet. Een tegelvloer zonder plinten ziet er onafgewerkt uit. Tegelplinten maken uw tegelvloer direct helemaal af. Een tegelvloer met tegelplinten ziet er veel ruimer uit en is helemaal in stijl afgewerkt. Zo heeft u een tegelvloer waar u trots op kunt zijn. Wij zagen tegelplinten van uw eigen tegels. Zo passen ze perfect bij uw vloer. Is de kern van de tegel anders gekleurd? Dan werken wij die bij in exact de zelfde kleur als de toplaag. Wij brengen ook een facetrand of afgeronde kant aan als u dat wenst.

Tegelplinten of tegelstroken

Bij ons kunt u niet alleen tegelplinten laten zagen, maar ook tegelstroken. Tegelstroken staan prachtig op een badkamer- of keukenwand. De verschillende breedtes maken uw wand direct opvallend en extra mooi. Tegelstroken kunt u laten zagen in de standaardmaten 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u ze ook in een andere, afwijkende maat laten zagen. Wilt u toch liever tegelplinten laten zagen van uw tegels? Die zagen wij standaard in 7 cm, maar ook daarvoor geldt dat een afwijkende maat altijd mogelijk is.

Haal- en brengservice Amersfoort

Woont u in Amersfoort, dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Als u tegels heeft liggen die u graag in tegelplinten of tegelstroken wilt laten zagen maar u heeft geen vervoer of geen tijd ze te brengen, dan halen wij ze graag bij u op. Uiterlijk een week later brengen wij ze dan in perfect op maat gezaagde tegelplinten of tegelstroken weer bij u retour.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top