skip to Main Content

Tegelplinten Almere

Tegelplinten – Almere

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het laten zagen van tegelplinten? Almere is één van de plaatsen waar wij uw tegels kunnen ophalen om ze te verzagen tot tegelplinten. In de geavanceerde werkplaats die wij tot onze beschikking hebben kunnen wij uw tegels kaarsrecht verzagen in elk gewenst formaat. Met de diamantzagen die wij gebruiken zagen we uw tegels snel af en daardoor hebben wij een grote zaagcapaciteit. Dat betekent dat wij onze prijzen heel betaalbaar kunnen houden en dat merkt u direct!

Tegelplinten van uitstekende kwaliteit

Welke tegels u ook levert, wij zorgen er altijd voor dat uw tegelplinten van een perfecte kwaliteit zijn. Zelfs als tijdens het zagen blijkt dat uw tegels een andere kernkleur hebben dan de kleur op de toplaag is dat geen enkel probleem. Wij kunnen de randen van uw tegelplinten kleuren in exact de zelfde tint als de toplaag van uw tegels. Wilt u graag een facetrand of afgeronde kant op uw tegels aan laten brengen? Ook dat verzorgen wij graag tegen een kleine meerprijs. Daarmee heeft u straks een prachtige tegelvloer met luxe tegelplinten.

Tegelplinten en tegelstroken

U kunt van uw tegels niet alleen tegelplinten laten zagen, maar ook tegelstroken voor bijvoorbeeld de wand van uw keuken, toilet of badkamer. Tegelplinten zagen wij standaard in een maat van 7 cm. Tegelstroken zagen wij in een combinatie van drie verschillende maten. U kunt kiezen uit tegelstroken van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Voor zowel tegelplinten of tegelstroken geldt dat u ze altijd kunt laten zagen in een andere maat. Zo heeft u direct een prachtige en unieke tegelvloer of een unieke tegelwand.

Haal- en brengservice Almere

Woont u in Almere en wilt u graag tegelstroken of tegelplinten laten zagen van uw eigen tegels? Dan halen wij uw tegels voor u op in Almere en brengen wij ze ook weer bij u thuis, netjes gesneden in tegelstroken of tegelplinten. Als u geen eigen vervoer heeft of eenvoudigweg niet de tijd heeft om uw tegelstroken of tegelplinten op te halen of uw tegels te brengen, neemt u dan gerust contact met ons op, wij verzorgen het vervoer graag.

 

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top