skip to Main Content

Tegelplinten Almelo

Tegelplinten – Almelo

Heeft u een prachtige tegelvloer laten leggen en zoekt u nu een professional voor het laten zagen van tegelplinten? Almelo is één van de plaatsen waar wij tegels ophalen. Wij verzagen uw tegels vervolgens in een geavanceerde werkplaats tot tegelplinten in het formaat dat u wenst. Met de diamantzagen die wij tot onze beschikking hebben werken wij snel en bieden we een uitstekende kwaliteit. Met een grote zaagcapaciteit kunnen we uw tegelplinten bovendien tegen een zeer betaalbare prijs aanbieden.

Tegelplinten of tegelstroken

Van uw tegels kunt u tegelplinten laten zagen, maar ook het zagen van tegelstroken is bij ons mogelijk. Bijvoorbeeld voor uw badkamer wand of voor uw keuken of toilet. Tegelplinten zagen wij in een standaard maat van 7 cm, maar natuurlijk kunt u ook voor een andere maat kiezen. Tegelstroken zagen wij in een combinatie van drie maten. Onze standaardmaten zijn 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Uiteraard kunt u ook hier aangeven dat u liever een andere maat wenst. Wij verzorgen het graag voor u!

 Tegelplinten van uitstekende kwaliteit

De professionele diamantzagen die wij gebruiken zorgen er voor dat uw tegelplinten kaarsrecht worden afgezaagd, exact in de door u gewenste maat. Blijkt tijdens het zagen dat de kern van uw tegels een andere kleur heeft dan de toplaag van uw tegels? Dat is geen enkel probleem. Wij kleuren de randen graag bij in exact dezelfde kleur. Wilt u graag de randen netjes laten afwerken? Ook dat kunnen wij tegen een kleine meerprijs voor u verzorgen. U kunt kiezen voor een facetrand of een afgeronde kant. Beide maken uw tegelvloer helemaal af!

Haal- en brengservice tegelplinten Almelo

Woont u in Almelo en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen van uw tegels? Wij halen uw tegels graag voor u op in Almelo. Een week later bezorgen wij ze ook weer retour, netjes in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Handig als u niet de beschikking heeft over eigen vervoer of als u simpelweg geen tijd heeft om uw tegelplinten of tegelstroken op te halen of uw tegels te brengen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top