skip to Main Content

Stenen plinten

Stenen plinten laten zagen

Bent u op zoek naar stenen plinten voor uw stenen vloer? Dan wilt u natuurlijk wel plinten die perfect bij uw vloer passen. Het zelf zagen van plinten van uw tegels is echter niet eenvoudig. U wilt tenslotte wel dat ze allemaal exact even hoog zijn en recht afgezaagd. Een professionele tegelzagerij beschikt over de juiste apparatuur om uw tegelplinten perfect op maat te zagen. Uw stenen plinten kunnen daar bovendien perfect worden afgewerkt.

Uitstekende kwaliteit stenen plinten

Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats en kunnen elke opdracht snel verwerken. De geavanceerde machines in de tegelzagerij hebben zagen met diamantbladen en diamantknoppen en dat geeft een nauwkeurig resultaat. Heeft uw stenen tegel een andere kern dan de toplaag? Dan werken wij die netjes af in kleur. Ook als u een facetrand wilt laten aanbrengen of uw plint wilt laten afronden doen wij dat graag.

Plinten voor uw stenen vloer

Heeft u een prachtige stenen vloer in uw huiskamer, badkamer of keuken en wilt u die graag afwerken met bijpassende plinten? Een goed idee! Plinten zorgen voor een optisch ruimer effect en veranderen uw vloer aanzienlijk. Een vloer met plinten is bovendien netter afgewerkt en dat staat uiteraard altijd beter. Plinten voor uw stenen vloer zijn daarom altijd een goed idee!

Wij zagen plinten van uw stenen plinten

Het zelf zagen van plinten van steen is niet eenvoudig. Daarom kunt u uw klus beter door ons laten uitvoeren Wij zagen uw stenen plinten tegen een scherpe prijs en leveren ze binnen zeven dagen aan huis af. Heeft u echt haast? Dan kunnen wij uw plinten zelfs binnen 24 uur brengen en halen. Een perfecte oplossing dus. Vraag vandaag nog een offerte aan. De prijs zal u zeker bevallen!

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top