Wij leveren aan bedrijven in Nederland en België

Rechte plinten

Rechte plinten van uw tegels: een must

Als u een mooie tegelvloer heeft laten leggen zijn mooie plinten daarbij natuurlijk wel een vereiste. Zelf plinten zagen is dan al snel een lastige klus, tenslotte is een klein beetje scheef zagen direct goed zichtbaar. Als u geen rechte plinten heeft zult u daar dan ook dagelijks mee geconfronteerd worden. Wilt u graag echt rechte plinten voor uw prachtige tegelvloer? Dan kunt u uw tegelplinten het best laten zagen door een professioneel bedrijf.

Alle plinten, wij zagen ze graag voor u

Heeft u een prachtige tegelvloer laten leggen en wilt u daar graag een paar mooie plinten bij laten zagen? Een goed idee! Een tegelvloer oogt veel mooier als die is afgewerkt met mooie rechte plinten. In onze tegelzagerij kunt u terecht voor het perfect recht laten afzagen van uw tegelplinten of tegelstroken. U kunt standaard plinten laten zagen van 7 cm hoog, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere maat.

Prachtige rechte plinten, netjes afgewerkt

Heeft u tegels met een andere kern dan de toplaag? Dan ziet u bij het doorzagen van de tegel een anders gekleurde bovenkant. Deze bovenkant van de plint kunnen wij bijkleuren in dezelfde tint als de tegel. Daarvoor spuiten wij de rand van uw tegels. Wilt u graag een afgeronde kant of een facetrand laten aanbrengen op de bovenkant van de plint? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Zo zorgen we er voor dat u niet alleen rechte plinten krijgt, maar ook plinten die perfect zijn afgewerkt.

Haal- en brengservice

Waar u ook woont in Nederland, als u tegels heeft liggen die u graag wilt laten verzagen kunnen wij dat prima voor u verzorgen. Wij halen en brengen uw tegels bij u op en brengen uw afgezaagde tegelplinten of tegelstroken weer netjes bij u thuis, uiterlijk zeven dagen later. Zo kunt u altijd rechte plinten laten zagen van uw tegels, waar u ook woont. In Groningen, Maastricht, Den Helder of Vlissingen, wij regelen het graag voor u.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en stroken
Tegelplinten en stroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking
Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice
Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN