skip to Main Content

Plinten van tegels: mooi bij uw tegelvloer

Plinten laten maken van tegels

In bijna ieder huis met een tegelvloer kom je ze tegen: plinten van tegels. De meeste mensen die een tegelvloer hebben in hun woonkamer kiezen er ook voor om tegelplinten aan te brengen. Die plinten, die volledig bij de tegelvloer passen, maken een huis optisch een stuk ruimer en maken de vloer af in stijl. Een tegelvloer zonder plinten heeft vaak ontsierende randen en dat doet afbreuk aan een mooie tegelvloer.

Tegelplinten maken uw tegelvloer af

Heeft u een mooie tegelvloer in uw woning laten leggen en zijn er nog wat tegels over? Laat dan plinten maken van deze tegels door tegelplinten.com. Wij snijden of zagen tegelplinten uit uw overgebleven tegels, waarmee u uw vloer een stuk aantrekkelijker kunt maken. Die kan tenslotte met deze plinten netjes afgewerkt worden en daardoor krijgt uw huis een rustige uitstraling.  Zeker als de plinten helemaal in stijl zijn met uw tegelvloer.

Plinten van tegels: helemaal op maat

Wilt u plinten van tegels laten maken? Bedenk dan dat dat helemaal op maat kan gebeuren. Wij maken in principe al onze tegelplinten in de standaardhoogte 7 cm. Kiest u liever voor een andere maat, dan kan dat natuurlijk ook. Blijkt bij het zagen van uw tegels dat de kern een andere kleur heeft? Dan kunnen wij de bovenkant bijkleuren in de dezelfde kleur als de toplaag. Zo heeft u altijd een tegel die perfect bij uw vloer past.

Prijs van tegelplinten zagen

Heeft u besloten uw tegelplinten door ons te laten zagen? Een goed idee! Wij leveren alleen maar kwaliteit en hebben een haal- en brengservice. Uw tegelplinten worden bovendien altijd binnen zeven dagen geleverd. Heeft uw bestelling spoed? Wij leveren zelfs binnen 24 uur! U kunt er van op aan dat wij tegelplinten zagen tegen een scherpe prijs, onze vaste klanten krijgen zelfs een prijs op maat. Bij grote partijen hanteren wij bovendien staffelprijzen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Wilt u meer weten over het laten zagen van tegelplinten of tegelstroken? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top