Wij leveren aan bedrijven in Nederland en België

Plinten Badkamer

Plinten Badkamer laten zagen

Wilt u graag stroken laten zagen van uw tegels? Wij verzorgen uw tegelstroken graag voor u. Of u nu een tegelvloer heeft laten leggen en bijpassende badkamer stroken wilt. Van de overblijvende tegels of losse tegels die heeft besteld en daar tegelstroken van wilt laten zagen, uw wand zal er perfect uitzien als u uw badkamer stroken laat zagen door Tegelplinten.com. Wij gaan altijd voor kwaliteit en denken graag met u mee. Plinten Badkamer is uw partner voor het beste resultaat.

Plinten Badkamer … van perfecte kwaliteit

Met de beschikking over een werkplaats met diamantzagen die uw tegels kaarsrecht verzagen tot de mooiste tegelstroken leveren wij gegarandeerd kwaliteit. U kunt alle mogelijke tegels laten verzagen tot badkamer plinten. Natuurlijk kan dat in diverse maten. Onze standaard maten zijn 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wilt u een andere maat laten zagen of alle badkamer stroken in het zelfde formaat bestellen? Ook dat is uiteraard mogelijk. We zagen zelfs met facetrand als u dat wilt.

Badkamer stroken voor de mooiste badkamers

Een wand met tegelstroken geeft altijd een prachtig effect. Zeker als de vloer in de badkamer met dezelfde tegels is gelegd als de wandstroken en/of de tegelplinten. Daarmee creëer je een decoratief effect dat in combinatie met moderne kranen, een mooie glazen douchewand en andere bijzondere accessoires een prachtig resultaat geeft. Badkamer stroken laten zagen is dus helemaal geen gek idee, zeker niet van de zelfde tegels.

Plinten Badkamer laten bezorgen

Wilt u badkamer stroken laten zagen van tegels die u al in huis heeft liggen? Wij halen uw tegels graag voor u op en leveren ze binnen zeven dagen in badkamer stroken bij u af. Vervoer van uw tegels en/of badkamer stroken is . Of u nu in het uiterste Noorden, Zuiden, Westen of Oosten van ons land woont, wij halen en brengen uw tegels en badkamer stroken zonder extra kosten. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Wilt u meer weten over het laten zagen van tegelplinten? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en stroken
Tegelplinten en stroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking
Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice
Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN