skip to Main Content

Plint met facet

Plint met facet laten zagen

Heeft u een mooie tegelvloer laten leggen en wilt u daarbij een plint met facet aanbrengen? Dan kunt u het best uw tegels tot plinten laten verzagen door Tegelplinten.com. Zo heeft u plinten van het zelfde materiaal als uw tegelvloer en dat staat wel zo mooi. Een plint met facet rand of afgeronde kant staat prachtig bij een nieuwe tegelvloer. Het maakt uw nieuwe tegelvloer helemaal af.

Plint met facet laten zagen door een professional

Het zagen van plinten is geen eenvoudige klus en een plint met facet of afgeronde kant zagen is dat zeker niet. Als u een mooie tegelvloer heeft laten leggen wilt u uiteraard geen tegelplinten die direct afbreuk doen aan uw vloer. Als u zelf probeert een tegelplint te zagen bent u lang bezig. Het zagen van een plint met facet rand of afgeronde kant is amper te doen zonder de juiste apparatuur.

 

Plinten met facet: mooier en sierlijker

Wij hebben de beschikking over een werkplaats met verschillende diamantzagen die binnen korte tijd veel tegels tegelijk kunnen verzagen tot plinten of tegelstroken. Natuurlijk verzorgen wij met onze diamantzagen ook een prachtige facetrand op uw tegel. Zo heeft u straks de mooiste tegelplinten met facetrand. Wel zo mooi op uw nieuwe tegelvloer.

Plinten met facet laten zagen, inclusief halen en brengen

Woont u niet in de buurt van Tegelplinten.com? Dat maakt helemaal niets uit! Wij halen uw tegels voor u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later als plint met facet weer bij u af. Of u nu in Vlissingen woont of Den Helder, in Groningen of in Maastricht, wij verzorgen het graag. Zo hoeft u zich niet druk te maken over vervoer en heeft u toch de mooiste plinten met facet rand.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top