skip to Main Content

Plavuizen zagen

Plavuizen zagen? Tegelplinten.com regelt het direct!

Bent u bezig met het leggen van een nieuwe plavuizen vloer en wilt u daarvoor plavuizen zagen? Wilt u graag tegelplinten laten maken en zoekt u een expert voor het zagen van plavuizen? Wij beschikken over een werkplaats met diamantzagen die uw plavuizen kaarsrecht afzagen. Plavuizen zagen is geen eenvoudige taak als u het zelf moet doen. Daarom kunt u het beter uitbesteden aan een professional die exact weet wat hij doet.

Plavuizen zagen

Zelf plavuizen zagen met een tegelzaag valt vaak flink tegen. Het is niet alleen lastig werk, maar in veel gevallen gaat het goed fout. Aan weerszijden van de zaaglijn knappen bijvoorbeeld scherven af, of het zaagblad loopt vast. Voordat u het weet heeft u te weinig tegels over om nog mooie plinten of tegelstroken te zagen en kunt u weer nieuwe tegels aanschaffen. Wilt u graag een facetrand aanbrengen op de te zagen tegelplinten of tegelstroken of wilt u de kant laten afronden? Dat is nog lastiger dan het simpel zagen van de tegel.

Laat uw plavuizen zagen door een professioneel bedrijf

Als u uw plavuizen graag wilt laten zagen met de bedoeling er tegelplinten of tegelstroken van te maken, dan kunt u dat het best door Tegelplinten.com laten verzorgen. Niet alleen zagen wij uw plavuizen kaarsrecht af in elk gewenst model, wij komen uw tegels ophalen en brengen ze binnen zeven dagen in het juiste aantal stroken of plinten weer retour. Heeft u plavuizen liggen en wilt u mooie plinten of stroken laten zagen? Dienen de laatste tegels van uw vloer op maat gezaagd te worden om uw vloer af te maken? Wij verzorgen het graag voor u!

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top