skip to Main Content

Plavuizen plinten

Plavuizen plinten laten zagen

Bent u op zoek naar plavuizen plinten voor uw nieuwe tegelvloer? Dan wilt u natuurlijk het liefst plinten van uw eigen overgebleven vloertegels laten maken zodat ze echt bij uw tegelvloer passen. Wij beschikken over een werkplaats met een aantal diamantzagen die uw plavuizen plinten kaarsrecht kunnen zagen. U kunt kiezen voor een plint met een standaard maat van 7 cm, maar uiteraard is het ook mogelijk om plavuizen plinten van een ander formaat te bestellen, bijvoorbeeld omdat u hogere plinten wilt.

Plavuizen plinten

Het zelf zagen van plinten is geen eenvoudige klus, zeker niet bij plavuizen plinten. De toplaag gaat al snel schilferen en de tegel kan zelfs breken. Natuurlijk wilt u dat het liefst voorkomen. Daarom is het slim om een professional in te schakelen voor het perfect laten afzagen van uw plavuizen plinten. Natuurlijk zorgen wij er voor dat er zo veel mogelijk tegelplinten uit één tegel gezaagd kunnen worden. Dat scheelt direct in prijs.

Afwerking van plavuizen plinten

Wilt u uw plavuizen plinten netjes laten afwerken met een facetrand of een afgeronde kant? Ook dat is bij ons mogelijk tegen een kleine meerprijs. Mocht tijdens het zagen blijken dat de kernlaag van uw plavuizen tegel anders gekleurd is dan de toplaag, dan kunnen we de zaagrand meekleuren. Die spuiten we in exact dezelfde kleur als de toplaag, zodat de kernlaag niet meer zichtbaar is. Zo krijgt u altijd kwalitatief mooie plavuizen plinten.

Haal- en brengservice

Heeft u plavuizen die u tot plinten wilt laten verzagen? Wij regelen het graag voor u. Woont u niet in de buurt of heeft u niet de beschikking over eigen vervoer? Dan halen wij uw tegels voor u op en leveren we ze in plinten gezaagd weer retour. Ook als u in het uiterste puntje van ons land woont. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Wilt u meer weten over het laten zagen van tegelstroken? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top