skip to Main Content

Natuursteen plinten

 

Natuursteen plinten
Heeft u natuursteen plinten nodig voor uw vloer en wilt u die graag laten maken? Laat dan uw plinten op maat zagen bij Tegelplinten.com. Wij zagen uw plinten snel en efficiënt en leveren altijd perfecte kwaliteit. Met natuursteen plinten zorgt u er voor dat uw mooie vloer volledig in stijl is afgewerkt. Daarmee wordt die direct een stuk mooier. Een onafgewerkte en ontsierende bovenkant van de plinten doet tenslotte afbreuk aan uw prachtige natuursteen vloer.

Plinten maken uw vloer helemaal af
Het is natuurlijk geweldig om een mooie nieuwe natuursteen vloer in huis te hebben. Waarschijnlijk heeft die ook aardig wat gekost. Daarom wilt u natuurlijk wel 100% tevreden zijn over uw vloer. Zonder plinten is een natuursteen vloer echter vaak niet helemaal af. Tegelplinten creëren een ruimtelijk effect en bovendien vormen nette plinten voor een mooie afwerking. Heeft u nog tegels over van uw vloer? Laat er dan natuursteen plinten van maken. U zult verrast worden door het effect.

Plinten zagen is maatwerk

Het laten zagen van plinten is altijd maatwerk. De standaardhoogte van een plint is 7 cm, maar uiteraard is de keuze aan u. Wilt u een lagere of juist hogere plint? In de werkplaats regelen we het graag. Wilt u een facetrand op uw natuursteen plint? Ook dat is bij ons mogelijk. Indien nodig kunnen wij de bovenkant van de plint zelfs afwerken met dezelfde kleur als de toplaag. Zo krijgt u altijd een resultaat dat helemaal past bij uw wensen.

Prijs van natuursteen plinten

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Toch kunt u een scherpe prijs verwachten. De machines waar uw tegels mee gesneden worden werken namelijk snel. Daardoor kunnen wij in een korte tijd veel lengtemeters maken. Dat scheelt direct in uw portemonnee. Wij leveren onze gezaagde plinten standaard binnen zeven dagen. Wilt u ze eerder ontvangen? Wij leveren indien gewenst ook binnen vierentwintig uur, uiteraard wel tegen een meerprijs.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top