skip to Main Content

Keramische tegelstroken

Keramische tegelstroken laten zagen

Wilt u de wanden van uw badkamer, keuken of toilet graag betegelen met keramische tegelstroken? Dan kunt u er voor kiezen tegelstroken te laten zagen van uw eigen keramische tegels. Wellicht heeft u al een vloer laten leggen en heeft u nog wat tegels over. Misschien heeft u al extra tegels ingekocht om uw wanden te betegelen. In beide gevallen kunt u van uw keramische tegels prachtige keramische tegelstroken laten zagen van een uitstekende kwaliteit.

Keramische tegelstroken van perfecte kwaliteit

Met de beschikking over een werkplaats met verschillende diamantzagen kunnen wij uw tegels perfect strak afzagen in de juiste maat. Kiest u voor tegelstroken van 5, 10 en 15 cm of liever voor 4, 7 en 10 cm? Ook kunt u natuurlijk alle tegelstroken even breed laten zagen. Indien u dat wenst is het zelfs mogelijk een facetrand aan te laten brengen op uw keramische tegelstroken. Bovendien kunt u mooie bijpassende keramische plinten laten zagen van uw tegels.

Keramische tegelstroken in meerdere formaten

Een wand met keramische tegelstroken geeft vaak een extra mooi accent aan de ruimte waarin die geplaatst is. Zeker als de wandstroken een gevarieerd formaat hebben geeft dat een prachtig decoratief effect. In uw badkamer bijvoorbeeld, uw toilet of keuken, maar ook een opvallende wand in de huiskamer of gang behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Wilt u ook graag keramische tegelstroken laten zagen op het door u gewenste formaat? Wij verzorgen het graag!

Keramische tegelstroken laten halen en brengen

Heeft u keramische tegels waar u graag keramische tegelstroken of tegelplinten van wilt laten zagen? Wij halen uw tegels graag voor u op om ze zeven dagen later in de juiste formaten gezaagd weer terug te brengen. Uiteraard doen wij dat helemaal , dat is de service van Tegelplinten.com. Of u nu in het Zuiden, Noorden, Oosten of Westen van ons land woont, wij verzorgen het graag!

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top