skip to Main Content

Keramische tegels

Wat zijn de ideale partners voor uw tuin? De tuinman en keramische tegels. Dit soort tegels worden voornamelijk toegepast bij aanleg of verbouwing van:

  • Uw tuin
  • Dakterras 
  • Balkon
  • Veranda
  • Lounge hoek in de tuin

De keramische tegels welke bij ons en vele concurrenten worden verkocht, moeten bestand zijn tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Bij vorst, storm of harde winden! De locatie waar deze tuin zijn geïntegreerd, ligt er altijd mooi bij!

Dit specifieke soort tegel zijn te verkrijgen in meerdere varianten, maar u kunt natuurlijk het beste aangeven wat uw wensen en behoeften zijn voor de toepassing van keramische tegels of parket.

Wat wij u zoal aan kunnen bieden, is deels afhankelijk van uw wensen en behoeften. Gaat u meer dan alleen uw tuin of terras verbouwen?

Keramische tegels en … :

Dit type tegel heeft unieke eigenschappen. Sterke tegels, kleurvast, uiterst duurzaam, milieuvriendelijk en maatvast. Dit komt met name door het bakproces. Door dit proces zijn de poriën dicht gebrand, waardoor het makkelijk te reinigen is. Emmertje sop en een dweil en het is weer schoon.

Over de keramische tegels zit een antislip laag, waardoor uitglijden een taboe is. Veiligheid voor alles! Bij een mooi terras is het belangrijk dat deze tegels bestendig zijn tegen schoonmaakmiddelen en waardoor het niet wit uitslaat.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit type tegels is dat ze niet krom trekken en buigen. Door een speciale nabewerking zijn de tegels krasbestendig.

Heeft u vragen over onze producten en/of services? Dan kunt u middels onze informatie pagina contact met ons opnemen. Stuurt u gerust een mailtje met uw gegevens en dan zal een van onze medewerkers u spoedig terugbellen. Wij garanderen u kwaliteit voor een lage prijs.

Back To Top