skip to Main Content

Keramische tegelplinten zagen

Tegelplinten van keramische tegels

Heeft u een mooie badkamer vloer laten leggen of heeft u die mooie tegelvloer wellicht zelf gelegd? Dat is best een hele klus. Om uw nieuwe tegelvloer helemaal af te maken zou het geweldig zijn om er mooie keramische tegelplinten omheen te leggen. Dat maakt de overgang van vloer naar muur niet alleen netjes, maar het maakt uw tegelvloer ook meteen mooi af. Maar keramische tegels zagen is niet altijd eenvoudig. Heeft u er hulp bij nodig? Dan zijn wij u graag van dienst.

Keramische tegels zagen is ons vak

Wij beschikken over een grote tegelzagerij en een goed uitgeruste werkplaats. Wij werken uitsluitend met zagen met diamantbladen en diamantknoppen. Dat verzekert een goed eindresultaat: mooi afgesneden keramische tegelplinten. Bij ons staat kwaliteit voorop. Blijkt bij het zagen van uw keramische tegel dat de kern van de tegel anders is dan de toplaag, dan kunnen wij uw tegel in de juiste kleur bijkleuren en afwerken. Zodat u verzekerd bent van mooie tegelplinten die perfect passen bij uw tegelvloer.

Keramische tegelplinten voor uw badkamer of keuken

Heeft u tegelplinten nodig voor de tegelvloer in uw badkamer of keuken? Wij zagen ze graag voor u! Als wij voor u keramische tegels zagen kunt u deze zelf aanleveren, maar wij hebben ook een haal- en brengservice. Binnen zeven dagen is uw bestelling klaar. Wilt u de tegels eerder ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben ook een 24-uurs spoedservice. En ook dan halen en brengen wij de tegels bij u thuis.

Prijs keramische tegels zagen

De standaardmaat voor tegelplinten van keramische tegels is 7 cm. Wij kunnen echter tegelplinten leveren in ieder gewenst formaat. Onze prijzen zijn gebaseerd op hardheid, dikte en maat van de tegel en het aantal lengtemeters dat in totaal gezaagd moet worden. Voor keramische tegels die niet in massa gekleurd zijn maar bijgekleurd moeten worden na het zagen betaalt u een kleine toeslag. Heeft u een grote partij keramische tegels die gezaagd moet worden? Dan hanteren wij staffelprijzen.

Wilt u meer weten? Vraag snel een offerte aan. U zult verrast worden door onze scherpe prijzen!

Back To Top