skip to Main Content

Keramische plinten

Laat uw keramische plinten op maat zagen

Keramische plinten zagen voor bijvoorbeeld uw keuken, woonkamer of badkamer is geen eenvoudige klus. U wilt natuurlijk wel recht afgezaagde plinten, allemaal met exact dezelfde hoogte. Daarom is het handig een tegelzagerij in te schakelen om uw tegelplinten te laten zagen. Zo weet u zeker dat uw keramische plinten netjes op maat zijn gezaagd en professioneel worden afgewerkt. Tenslotte wilt u wel mooie plinten voor uw prachtige keramische vloer.

Keramische plinten van uitstekende kwaliteit

Wij hebben de beschikking over een goed uitgeruste werkplaats en kunnen elke opdracht aan. We werken uitsluitend met geavanceerde zagen met diamantbladen en diamantkoppen en dat betekent dat uw tegelplinten heel nauwkeurig worden gezaagd. Uw plinten worden netjes afgewerkt met een facetrand of afgeronde kant. Als uw tegel een andere kern dan de toplaag heeft worden uw keramische plinten netjes in de kleur van uw tegel gespoten.

Keramische plinten voor uw keuken of badkamer

Heeft u een prachtige keramische tegelvloer in uw badkamer of keuken en wilt u die netjes afwerken met bijpassende plinten? Een uitstekend idee! Een vloer met keramische tegels zonder plinten is nooit helemaal af. Plinten zorgen voor een optisch ruimere vloer in uw keuken of badkamer. Bovendien is uw vloer met plinten veel netter afgewerkt. Keramische plinten laten zagen is daarom dan ook een perfecte oplossing.

Wij zagen plinten van uw keramische tegels

Het zelf zagen van tegelplinten van keramische tegels is niet eenvoudig. Laat uw klus daarom door ons uitvoeren. Wij zagen uw keramische plinten tegen een scherpe prijs en leveren ze aan huis af. Binnen zeven dagen. Heeft het echt spoed? Dan komen wij uw tegels zelfs binnen 24 uur brengen en halen. Wat wilt u nog meer? Vraag vandaag nog een offerte aan. De prijs zal u alleszins meevallen!

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top