skip to Main Content

Keramisch parket plinten

Keramisch parket plinten laten zagen? Wij regelen het graag!

Heeft u een prachtig keramisch parket laten leggen en wilt u daar graag keramisch parket plinten bij laten maken? Bij ons kunt u uw tegels laten verzagen op de juiste maat. Wij hebben de beschikking over een werkplaats met verschillende diamantzagen die uw keramisch parket tegels perfect op maat kunnen zagen tot plinten, helemaal op maat.

Keramisch parket plinten, in iedere gewenste maat

Wilt u keramisch parket plinten laten zagen in een standaard maat van zeven centimeter of heeft u liever plinten met een afwijkende maat? Bij ons mag u zelf bepalen hoe hoog uw plinten moeten worden. Waar u voor kiest hangt natuurlijk af van de hoogte van uw plafond, maar ook de grootte van de kamer. Soms zijn hoge plinten gewoon mooier. Zeker als u een prachtige keramisch parket vloer heeft laten leggen.

Keramisch parket plinten met facetrand of afgeronde kant

Wilt u uw keramisch parket plinten net even iets stijlvoller maken dan gewone rechte plinten? Dan kunnen we er een mooie facetrand aan slijpen of de bovenkant afronden. Heeft u keramisch parket tegels met een andere kleur binnenkern? Natuurlijk zorgen we er dan wel voor dat uw plinten netjes worden afgewerkt door ze te spuiten in de juiste kleur. Zo heeft u altijd de beste kwaliteit.

Keramisch parket plinten, halen en bezorgen

Of u nu in Limburg woont of in Friesland, in Zeeland of Noord Holland, wij regelen vervoer. We halen uw keramisch parket tegels voor u op aan huis en zorgen er voor dat ze binnen zeven dagen worden afgeleverd in de vorm van keramisch parket plinten. Zo hoeft u zich niet druk te maken over het regelen van vervoer en bent u verzekerd van een juiste kwaliteit die aan huis afgeleverd wordt.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Wilt u meer weten over het laten zagen van tegelplinten of tegelstroken? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top