skip to Main Content

Houtlook plinten

Houtlook plinten laten zagen

Heeft u een mooie nieuwe houtlook tegelvloer en wilt u daar graag houtlook plinten voor laten zagen? Wij regelen het graag! Met de diamantzagen in de werkplaats die wij tot onze beschikking hebben kunnen wij de mooiste houtlook plinten voor u zagen in ieder gewenst formaat. Of u nu kiest voor de standaard maat van zeven centimeter of liever een wat hogere plint laat zagen, wij verzorgen het graag voor u.

Houtlook plinten, mooi afgewerkt

Als u houtlook plinten laat zagen wilt u natuurlijk wel plinten die netjes zijn afgewerkt. Zeker als de kern van uw houtlook tegel een andere kleur heeft dan de toplaag is het van belang dat de rand van de houtlook plint dezelfde kleur heeft als de tegel. Is dat niet het geval, dan spuiten wij die graag in exact dezelfde kleur als de toplaag. Zo bent u verzekerd van een perfect resultaat en ontvangt u houtlook plinten die perfect bij uw vloer passen.

Houtlook plinten met facetrand of afgeronde kant

Wilt u graag extra stijlvolle houtlook plinten laten zagen? Dan kunt u er voor kiezen om een facetrand op de tegel aan te laten brengen tijdens het zagen. Heeft u liever een afgeronde kant op uw houtlook plinten? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wat uw wensen ook zijn, wij leveren altijd op uw verzoek. Afgewerkt met of zonder facetrand of afgeronde kant, een gespoten rand en in de hoogte die het best bij uw vloer en woning past.

Houtlook plinten laten ophalen en bezorgen

Wilt u graag uw houtlook tegels laten bewerken tot houtlook plinten maar heeft u geen vervoer om uw tegels te komen brengen? Geen nood, want wij halen uw tegels voor u op en leveren ze binnen zeven dagen weer bij u af, uiteraard in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Brabant, Zeeland of Noord Holland, wij verzorgen altijd het vervoer.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top