skip to Main Content

Hoge plinten

 

Hoge plinten laten zagen? Het kan bij Tegelplinten.com

Wilt u hoge plinten laten zagen om uw nieuw gelegde tegelvloer compleet te maken? Laat ze dan zagen bij Tegelplinten.com. Wij hebben de beschikking over een werkplaats met de beste diamantzagen die er zijn en kunnen uw hoge tegelplinten op iedere gewenste maat laten afzagen. De standaard plint maat is 7 cm, maar natuurlijk verzagen wij ook hoge plinten, precies in de maat die u wenst.

Hoge plinten voor een stijlvolle vloer

Het laten zagen van hoge plinten is een goed idee als u een stijlvol uiterlijk aan uw vloer wilt geven. Een plint die hoger is dan gemiddeld zorgt er voor dat de hoogte en lengte van uw vloer anders uitkomt. Zo komt uw mooie nieuwe tegelvloer beter tot zijn recht in uw woning of bedrijf. Met hoge plinten benadrukt u natuurlijk direct uw prachtige vloer, zodat die nog meer opvalt in uw woning.

Hoge plinten van een perfecte kwaliteit

Als u hoge plinten wilt bestellen om uw tegelvloer compleet te maken dan zagen wij graag uw plinten op maat, precies zo hoog als u wilt. Natuurlijk kunt u er voor kiezen uw hoge plinten te laten verzagen met een afgeronde kant of een facetrand. Zo kunt u de stijl van uw tegelvloer net even iets anders maken en dat betekent direct een ander uiterlijk van uw vloer en woning.

Hoge plinten bepalen de sfeer in uw huis

Als u besluit hoge plinten te gaan gebruiken bij uw vloer is het belangrijk de hoogte van de plinten af te stemmen op de breedte en hoogte van uw kamer. Heeft u een kamer met een hoog plafond? Dan mogen uw plinten zeker een stuk hoger dan gemiddeld. Dat maakt de ruimte mooier en meer in evenwicht. Heeft u een brede kamer en wilt u de vloer een prominente aanblik geven? Ook dan zijn hoge plinten een goed idee.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Wilt u meer weten over het laten zagen van tegelplinten of tegelstroken? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top