skip to Main Content

Groothandel tegels, diverse mogelijkheden!

Tegelplinten.com kunt u vergelijken met een groothandel tegels. Wij hebben een zeer diep en breed assortiment tegels in ons grote magazijn. Van de populaire tegels hebben wij veel opslagruimte gereserveerd dan voor de ietwat mindere modellen. Als groothandel tegels zijn wij onder andere gespecialiseerd, in:

Zoals u kunt zien hebben wij een zeer groot assortiment tegels binnen ons bedrijf. U hoeft enkel te klikken op een van bovenstaande tegels en u komt weer te weten over het huidige aanbod van onze groothandel tegels.

Alles doen wij eraan om onze voorraad up to date te houden. Vooral doordat wij samenwerken met meerdere tegelpartijen. Op deze site hebben zij diverse tegels in het huidige aanbod geplaatst of bieden wij deze online aan.

U zult nu natuurlijk wel denken waarom ik niet naar een van de bekendere bouwmarkten ga. Het grote verschil is niet de prijs, maar vooral de kennis die wij in huis hebben. Wij zijn al jarenlang bezig met tegels en alles wat erbij hoort.

Naast bovenstaand aanbod kunnen wij u meer bieden dan producten alleen. Wij beschikken over een groot netwerk aan vakmensen welke dag in dag uit bezig zijn bij mensen of bij bedrijven met het uitvoeren van diverse werkzaamheden:

  • Tegels zetten
  • Tegels leggen
  • Wandtegels plaatsen
  • Verven van tegels
  • Op maat gemaakte tegels plaatsen

Alles is mogelijk bij tegelplinten.com. In de Benelux zijn wij een groothandel tegels die niet hoeft onder te doen voor de bekendere bouwmarkten. Wij garanderen u persoonlijk advies van een van onze medewerkers. Graag komen wij in contact met u om de mogelijkheden door te nemen. Ga naar de contactpagina en stel uw vraag, ontvang veelal binnen een werkdag een antwoord op maat.

Back To Top