skip to Main Content

Badkamer plinten laten maken?

Badkamer plinten: een mooie afwerking

Heeft u een nieuwe badkamer laten installeren en wilt u daar nu graag plinten voor laten maken? Laat uw plinten dan op maat zagen bij Tegelplinten.com. Wij zagen de tegelplinten voor uw badkamer snel en efficiënt en leveren uitstekende kwaliteit. Met badkamer plinten zorgt u ervoor dat uw badkamer volledig in stijl is afgewerkt. Daarmee wordt uw badkamer direct aantrekkelijker. Een onafgewerkte vloer met ontsierende randen vindt tenslotte niemand mooi.

Tegelplinten maken uw badkamer af

Het is natuurlijk geweldig om een mooie nieuwe badkamer te laten installeren. Waarschijnlijk is daar ook aardig wat geld in gaan zitten. U wilt dan natuurlijk wel 100% tevreden zijn. Als er iets mist ziet u dat gelijk. Heeft u misschien zelf de tegelvloer gelegd in uw badkamer en heeft u na afloop het gevoel dat u iets mist? Dat kan heel goed! Een mooie tegelvloer in een badkamer is namelijk nooit helemaal af zonder tegelplinten! Heeft u nog tegels over? Laat dan badkamer plinten maken in de stijl van uw tegelvloer. U zult versteld staan van het effect!

Plinten laten zagen: altijd maatwerk

Het laten zagen van plinten is altijd maatwerk. De standaardhoogte van plinten is 7 cm, maar uiteraard kunnen wij uw badkamer plinten volledig op maat maken. Wilt u een hogere of juist lagere plint? Dat is geen enkel probleem. U kunt zelfs kiezen voor een ander soort tegel. Wij zagen onze tegelplinten altijd op hoogte af. Daarna kunnen wij de tegelplint, als u dat wilt, laten afbollen en netjes afwerken. Bijvoorbeeld met kleur, als de kern van de tegel niet overeenkomt met het oppervlak of de toplaag.

Prijs van tegelplinten

Bij ons staat kwaliteit voorop. Toch krijgt u altijd een scherpe prijs. Zeker bij grote partijen, want dan hanteren we een staffelkorting. Maar ook voor kleine zakelijke bestellingen zorgen wij voor een prijs die scherper is dan bij de concurrent. Onze prijs is gebaseerd op hardheid, dikte en maat van de tegel. En uiteraard het totaal aantal lengtemeters dat gesneden moet worden. Wij leveren altijd binnen 7 dagen. Wilt u de tegelplinten met spoed ontvangen? Dat kan, wij leveren dan binnen 24 uur. Uiteraard wel tegen meerprijs.

Wilt u meer weten? Vraag dan nu een offerte aan! 

Back To Top