skip to Main Content

Afgeronde plinten

Afgeronde plinten laten zagen?

Heeft u een tegelvloer in uw huiskamer, badkamer of keuken en wilt u daar graag afgeronde plinten voor laten zagen? Bij Tegelplinten.com regelen we dat snel en goed. Wij hebben de beschikking over een werkplaats met geavanceerde apparatuur, voorzien van diamantbladen en koppen. Daarmee kunt u niet alleen uw tegels op maat laten snijden in elke gewenste maat, maar heeft u ook de mogelijkheid om uw tegelplinten mooi af te laten ronden.

Afgeronde plinten van tegels laten zagen: kwaliteit tegen een scherpe prijs

Wilt u afgeronde plinten laten zagen en zoekt u daar een professioneel bedrijf voor? Wij helpen u graag verder met een uitstekende kwaliteit afgeronde plinten. Wij werken met elke hardheid, dikte en maat tegel. Indien u dat wilt halen wij uw tegels bij u op en brengen we ze binnen zeven dagen weer retour als afgeronde plint. Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten: onze prijzen zijn scherp. Vaste klanten krijgen een uitstekende prijs op maat, en voor grotere partijen tegelplinten rekenen wij altijd staffelprijzen.

De voordelen van tegels op maat laten snijden

Plinten zagen van tegels, het is geen eenvoudige klus. Zeker niet als u afgeronde plinten wilt hebben. In de praktijk blijkt bovendien vaak dat de kern van een tegel een andere kleur heeft dan de toplaag en dat staat niet erg netjes. Daarom kunt u daar het best een professional voor inschakelen. Wij kunnen de bovenkant van uw plinten netjes meekleuren zodat de hele plint in de zelfde kleur is uitgevoerd. Laat uw afgeronde plinten daarom uitvoeren door een expert. Dan krijgt u zeker kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top