skip to Main Content

Aanbod van tegelplinten.com

Op deze website vindt u naast tegelplinten ook een groot assortiment aan materialen en aanvullende diensten betreffende tegelplinten. Dit is in diverse catergoriën in te delen.

Huidige aanbod:

Bovenstaand overzicht zijn de grootste groepen. Dit aanbod is weer te specificeren in verschillende cateoriën. Wat kunnen wij u precies aanbieden?

 Aanbod van wandtegels en diensten

Doordat wij samenwerken met meerdere handelaren en vele van onze producten online aanbieden kunnen wij een scherpe prijs hanteren voor hoog kwalitatief materiaal. Heeft u bepaalde wensen en behoeften betreffende tegelplinten of tegels? Laat het ons weten, wij gaan op zoek voor u.

Niet alleen werken wij met tegelhandelaren samen, maar vooral staan wij in nauw contact met de grotere bouwmarkten van de Benelux. Hierdoor kunnen we goede afspraken maken met het opkopen van restpartijen en deze in onze outlet afdeling aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Doordat wij kortingen hebben afgedwongen, zijn wij zeer scherp in onze prijzen.

Eerder hebben wij aangegeven dat ons aanbod ook bestaat uit het leveren van diverse diensten. Doordat wij een groot netwerk hebben van vakmensen welke zich dagelijks bezighouden met het verlenen van diensten betreffende tegels, plinten en stroken is er altijd wel een vakman bij u in de buurt.

Bent u na het zien van onze website benieuwd naar de mogelijkheden die tegelplinten.com u kan bieden? Ga dan naar onze contactpagina en stel uw vraag over ons aanbod. Onze enthousiaste en gediplomeerde collega’s zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn bij het assisteren van uw bouwproject. De koffie staat klaar, kom gerust een keer langs

Back To Top